Glöm mig aldrig igen.

Jag hör mitt eget hjärta slå.
Slag som du inte hör,
inte känner. De slår
efter dig, som en varning
hjälp rädda mig ur
mörkret, som du du
en gång gjorde. Dra
upp mig, ge mig din
hand. Din hand som
jag aldrig vill släppa.

Så mycket kärlek att ge till dig.

Ibland kan jag inte sluta le.
Jag föll inte för vem som helst.

Klump i magen. Tankar som slår som aldrig förr. Hårt. Skuldkänsla. Misstag. Och Jag kanske aldrig lär mig. Det hjälper inte att gråta, klumpen växer sig större och jag måste prata ut för henne, för dem. Det är inte som ni tror.


01.

Ryktet är starkare än vilken kärlek som helst.
Och jag är starkare.


Äppelhjärta

Jag skriver ord som inte betyder något jämfört med dig, du är så mycket bättre än alla ord i världen men jag vill ändå skriva något så att du vet att jag alltid tänker på dig och jag är med dig för att jag vill ha dig och jag vill ha dig för att jag tycker om dig mer än något annat. Min kropp...den har aldrig mött så många känslor. De känslorna du ger mig, de fjärilarna du väcker, den lyckan du virvlar runt mig, allt det här gör mig så galet glad.
Den där känslan. Saknaden.

Saknaden suger ur mig allt liv, alla känslor och fjärilar som en gång låg där och pirrade. Tomhet är det enda jag har kvar i min kropp, men ibland kommer de onda tankarna och fyller några tomrum. Sedan kommer ännu mer tomrum. Jag börjar hata saknaden, längtan och oron som får mig att må så dåligt. Jag tänker och gråter alldeles för mycket ibland och jag blir trött på att tänka. 
Jag läser de tomma orden, tomma meningar som har tappat sin mening efter att jag läst dem så många gånger, om och om igen. Och jag vill att det ska pirra men inte fan vaknar en enda fjäril.  

Men när jag är med dig är allt så mycket bättre, ibland slipper jag tänka och prata.


Bort

Jag blir rädd för varje litet ljud, för varje liten rörelse och det känns som att de tittar på mig, jag vet inte vilka de är men de ser på mig med kalla ögon, de ser på min vidriga nakna kropp. Och snälla sluta ni skrämmer mig men de försvinner aldrig, mörkret försinner aldrig, jagar mig, skadar mig, tar över mig.

Lite hopp finns det kvar.

5 år av saknad och längtan och jag lovar att jag inte har glömt dig en enda dag och du vet att jag tänker på dig så ofta och du skulle bli så stolt över mig nu, så mycket jag har lyckats och visst skulle du lära mig att inte göra fler misstag, du skulle sitta bredvid mig och prata klokt och ge mig råd som inte ens min mor ger mig och det är du, mest du som har lärt mig att aldrig ge upp, livet är svårt men bland alla svårigheter finns det hopp och kärlek och berg att klättra upp för och jag tänker på dig. Tänk på mig med, tänk och hoppas på att vi ska ses innan någon av oss dör. Lite hopp finns det kvar men din röst som jag hör i telefonen ger mig så mycket mer än hopp och längtan, du hör mig gråta och det är för att jag saknar och älskar dig.


Djup glädje.

Du står ut med mig när jag är ledsen, sur och hungrig (jagärintegladnärjagärhungrig). Du står ut med mig när jag är svag och inte vet vad jag ska göra. Du finns alltid här när jag tänker på att du är allt jag behöver. Du ger mig mer än vad jag förtjänar. Du tar hand om mig och mina tunga känslor, ibland bär du dem för mig, ibland gråter jag för att jag tror att du är en dröm. Väck mig aldrig ifall du är en dröm, låt mig sova djupt, djupare än någonsin.


RSS 2.0