Blåa drömmar.

Jag är sugen på att sjunga och spela gitarr, fota med engångskamera, dricka te utanför huset, röka cigaretter för att lugna ner mitt hjärta som aldrig vill sluta slå långsammare. Jag är sugen på att lukta på blommor, gå i regnet och hålla någon i handen, skriva poesi och riva orden på mitten, kasta bort dem till ankorna. Jag är sugen på att hoppa långt upp i luften, bli fångad av friheten, andas in en annan luft. Jag är sugen på att måla vad jag känner, visa er hur jag mår för ni glömmer alltid att fråga, jag är sugen på att bli full på kärlek och drogad på hat. Jag är sugen på att flyga, springa bort...tills mina andetag tar slut. Jag är sugen på att falla och bli fångad av en ängel. Jag är sugen på att gunga, tills jag känner att flyger som fåglarna upp i himlen, lägga mig i sanden och se in i solen tills jag blir blind, jag är så sugen, så sugen att jag nästan dör av vad jag vill göra och jag fortsätter...Jag är så sugen på krama, och bli kramad tillbaka, pussa och blir pussad tillbaka, ge och få, dricka och äta men inte spy. Jag är sugen på att slappna av, bli hel och stark. Jag är sugen på att måla mina naglar himmelsblått för att matcha min drömmar.Ensamheten gör min kropp vacker.

Jag vet inte vad jag gör, hur jag tänker, vad jag tycker. Allt känns så stort för mig. Det känns som att jag är mitt i skogen, mörkret börjar närma sig mot mig och jag kommer aldrig hinna springa ifrån det, det jagar mig och när jag vänder mig om, gömmer det sig bakom långa och breda träd. Jag ramlar omkull och behöver styrka för att ställa mig upp, för att ingen finns där för mig, längre...jag ser ingen ta-min-hand över mig. Värmen kokar i min kropp och när jag tar av mig mina kläder kommer kylan lika snabbt som blixten.
Min ryggrad orkar knappt vara rak längre, mina knän viker sig så fort jag vaknar ur min långa sömn...
Ge mig styrka, döda svagheten som äter upp min själ!

tomheten fyller mitt hjärta.

Glädjen i mitt hjärta och den pumpar upp en massa färglada prickar i mitt blod. Min kropp känns lätt när jag skrattar och regnbågen bakom mig glänser och jag vet att världen är orättvis, men just nu, i mina tankar är den underbar. Jag har allt jag behöver och lite mer. Deras glädje gör mig glad, och jag skrattar och skrattar tills jag spricker och exploderar i tusentals färger, och jag skrattar och ler ännu mer. Men när jag ser hans ögon, stanar klockan runt min handled, och då börjar pulsen öka, öka, öka, riktigt jävla snabbt och mitt hjärta slår som aldrig förr. Han ser på mig och jag ser tillbaka, nickar lätt med huvudet och jag får ett leende som får solen att lysa starkare i mina bruna ögon, och jag tycker om hans sätt och skratt och röst.
Älska mig, älska mig tills jag dör av kärleken!


Days drip slowly on the page...Jag gråter bort den kolsvarta kajalen under mina ögon, ser ni någon skillnad? Jag skär upp min hud, låter blodet försiktigt rinna ner för mina armar, droppa tungt från fingrarna.
Paniken står bakom en dörr och knackar, en dörr som jag vägrar öppna. Ångesten står bakom hörnet och väntar tills jag ska gå förbi så att den kan fälla mig. Mörkret är min skugga, så det jagar mig. Tankarna är som spindlar, kryper överallt i mitt huvud och äter upp mina minnen.
Jag har ingen hand att hålla, ingen famn att gömma mig i, inga ögon jag kan se in i, ingen att vakna bredvid, jag har inget hjärta att älska och ingen kärlek att ge. Genomskinlig och tunn är jag, precis som ett glas utan ram. Jag kan spricka när som helst, falla och gå sönder i miljarder bitar. Jag vågar inte ta ett steg framåt och bli knivhuggen i ryggen om och om igen. Jag håller mig till min ruta, min ålder, min sorg.It's so dark outside
So close your eyes
And feel the world turn round


Såhär ser mitt hjärta ut.And if you are waiting, waiting for me
Know I'll be home soon darling I guarantee
I'll be home Sunday just in one week
Dry up your tears if you start to weep
And sing this lullaby to yourself

g
(Det bankade i mitt bröst men du sa vi kommer vinna allt)

11 september.

r.i.p

Where's the heaven in this hell?

RSS 2.0